Picual

Oli d’oliva verge extra Picual

Es tracta d’un oli verge extra provinent únicament d’olives de la varietat Picual . L’oli verge extra de la varietat Picual , és el més ric en el preuat àcid oleic, superant en gairebé un 10 % els altres olis. Aquest àcid és un dels que més s’associen amb la reducció en el risc de patir malalties cardiovasculars i hepàtiques. Així mateix, la varietat Picual, presenta una excel·lent composició en àcids grassos així com una gran quantitat d’antioxidants naturals.

Un bonic color verd, brillant intens, amb reflexos verdosos delicats, ric en matisos afruitats de tomàquet verd, plàtan i ametlla verda, que van acompanyats de notes verdes de menta, sàlvia i pebre negre. A la boca, complex i fi, amb fort gust vegetal d’enciam, xicoria i ametlla dolça. Amarg i picant.

Usos:
Extraordinari en un senzill pa amb tomàquet, perfecte en un entrant de marisc, mongetes bullides, amanida de pollastre, tomàquet amb arròs, sopes de pèsols, risoto amb bolets, rèmol a la graella, formatge fresc, tarter de salmó amb pasta filada.